You are viewing an archive of Victory Road.
Victory Road closed on January 8, 2018. Thank you for making us a part of your lives since 2006! Please read this thread for details if you missed it.
Bingo! Found the lyrics!
さぁ親が寝たから何でもやりたい放題よ~
何をしよう~
夜中じゃ友達寝てるし、テレビもすでに砂嵐
そうだわコンビニ行こうかな~
24時間(コンビニエンストア~)
年中無休の(コンビニエンストア~)
防犯カメラ(コンビニエンストア~)
こちら暖めま~すか(コンビニエンストア~)
不良の溜まり場(入り口でたむろ~)
怖くて入りにくい(入り口でたむろ~)
声かけられた(そこのお姉ちゃん~)
な、な、何ですか?!(ノーブラ~ですか~?)
さぁ不良を過ぎれば自動ドアが私の為に~
開いてくれ~る~
エ~ロ本読んでるオヤジと、並んで雑誌読んでから
何を買いに来たわけじゃないけど~
買うものを探す~
24時間(コンビニエンストア~)
年中無休の(コンビニエンストア~)
公共料金(コンビニエンストア~)
コピー早くして~よ~(コンビニエンストア~)
無口なアルバイト(しかも無表情~)
私はスッピン(眉毛も描かずに~)
アンパンください(丁度切れてます~)
じゃあ肉まんでいいわ(かしこまりました~)
ちょっとお釣りの渡し方~
私の手のひら勝手につかい~
小銭を~文鎮代わりにレシート置くな~
サイフに入れ難いのよ~
ちょっとムカッとしちゃうのよ~
そんな時は私からも仕返しするの~
オデンください(何にしますか~)
えーと、えーと(何にしますか~)
えーと、えーと(レジが混んできた~)
えーと、えーと(早く決めてくれ~)
卵ください(卵一つ~)
卵ください(卵二つ~)
卵ください(卵三つ~)
以上で良いわ(卵だけですか~)
お汁多めに(かしこまりました~)
おいくらで~すか(220円です~)
一万円から(小銭は無ぇのかよ~)
一万円から(小銭は無ぇのかよ~)
カラシ付けてよ(かしこまりました~)
レシート要らないわ(いちいちウルセ~な~)
トイレ貸してよ(ウチにありません~)
あなたは何処でするのよ(
負けました~)
なんて事しているうちに夜はもう終わりを告げて
ニワトリも鳴く
親が起きる前にお家に帰らなきゃヤバイ
今夜もまたコンビニ来ようかな
レッツゴートゥコンビニエンスト
|
Originally Posted by Cat333Pokémon
さぁ親が寝たから何でもやりたい放題よ~ 何をしよう~ 夜中じゃ友達寝てるし、テレビもすでに砂嵐 そうだわコンビニ行こうかな~ 24時間(コンビニエンストア~) 年中無休の(コンビニエンストア~) 防犯カメラ(コンビニエンストア~) こちら暖めま~すか(コンビニエンストア~) 不良の溜まり場(入り口でたむろ~) 怖くて入りにくい(入り口でたむろ~) 声かけられた(そこのお姉ちゃん~) な、な、何ですか?!(ノーブラ~ですか~?) さぁ不良を過ぎれば自動ドアが私の為に~ 開いてくれ~る~ エ~ロ本読んでるオヤジと、並んで雑誌読んでから 何を買いに来たわけじゃないけど~ 買うものを探す~ 24時間(コンビニエンストア~) 年中無休の(コンビニエンストア~) 公共料金(コンビニエンストア~) コピー早くして~よ~(コンビニエンストア~) 無口なアルバイト(しかも無表情~) 私はスッピン(眉毛も描かずに~) アンパンください(丁度切れてます~) じゃあ肉まんでいいわ(かしこまりました~) ちょっとお釣りの渡し方~ 私の手のひら勝手につかい~ 小銭を~文鎮代わりにレシート置くな~ サイフに入れ難いのよ~ ちょっとムカッとしちゃうのよ~ そんな時は私からも仕返しするの~ オデンください(何にしますか~) えーと、えーと(何にしますか~) えーと、えーと(レジが混んできた~) えーと、えーと(早く決めてくれ~) 卵ください(卵一つ~) 卵ください(卵二つ~) 卵ください(卵三つ~) 以上で良いわ(卵だけですか~) お汁多めに(かしこまりました~) おいくらで~すか(220円です~) 一万円から(小銭は無ぇのかよ~) 一万円から(小銭は無ぇのかよ~) カラシ付けてよ(かしこまりました~) レシート要らないわ(いちいちウルセ~な~) トイレ貸してよ(ウチにありません~) あなたは何処でするのよ(…負けました~) なんて事しているうちに夜はもう終わりを告げて ニワトリも鳴く 親が起きる前にお家に帰らなきゃヤバイ 今夜もまたコンビニ来ようかな レッツゴートゥコンビニエンスト レッツゴートゥコンビニエンスト レッツゴートゥコンビニエンスト |
|
Originally Posted by Cat333Pokémon
さぁ親が寝たから何でもやりたい放題よ~ 何をしよう~ 夜中じゃ友達寝てるし、テレビもすでに砂嵐 そうだわコンビニ行こうかな~ 24時間(コンビニエンストア~) 年中無休の(コンビニエンストア~) 防犯カメラ(コンビニエンストア~) こちら暖めま~すか(コンビニエンストア~) 不良の溜まり場(入り口でたむろ~) 怖くて入りにくい(入り口でたむろ~) 声かけられた(そこのお姉ちゃん~) な、な、何ですか?!(ノーブラ~ですか~?) さぁ不良を過ぎれば自動ドアが私の為に~ 開いてくれ~る~ エ~ロ本読んでるオヤジと、並んで雑誌読んでから 何を買いに来たわけじゃないけど~ 買うものを探す~ 24時間(コンビニエンストア~) 年中無休の(コンビニエンストア~) 公共料金(コンビニエンストア~) コピー早くして~よ~(コンビニエンストア~) 無口なアルバイト(しかも無表情~) 私はスッピン(眉毛も描かずに~) アンパンください(丁度切れてます~) じゃあ肉まんでいいわ(かしこまりました~) ちょっとお釣りの渡し方~ 私の手のひら勝手につかい~ 小銭を~文鎮代わりにレシート置くな~ サイフに入れ難いのよ~ ちょっとムカッとしちゃうのよ~ そんな時は私からも仕返しするの~ オデンください(何にしますか~) えーと、えーと(何にしますか~) えーと、えーと(レジが混んできた~) えーと、えーと(早く決めてくれ~) 卵ください(卵一つ~) 卵ください(卵二つ~) 卵ください(卵三つ~) 以上で良いわ(卵だけですか~) お汁多めに(かしこまりました~) おいくらで~すか(220円です~) 一万円から(小銭は無ぇのかよ~) 一万円から(小銭は無ぇのかよ~) カラシ付けてよ(かしこまりました~) レシート要らないわ(いちいちウルセ~な~) トイレ貸してよ(ウチにありません~) あなたは何処でするのよ(…負けました~) なんて事しているうちに夜はもう終わりを告げて ニワトリも鳴く 親が起きる前にお家に帰らなきゃヤバイ 今夜もまたコンビニ来ようかな レッツゴートゥコンビニエンスト レッツゴートゥコンビニエンスト レッツゴートゥコンビニエンスト |
Alright, I'll keep that in mind
This is what I suppose the lyrics are:
Well, my parents are asleep
There's so much I wanna do
But what?
It's midnight, my friends are all asleep
There's nothing on TV but static
I know! I'll go to the convenience store!
Open 24 hours (Convenience Store)
and all year round (Convenience Store)
With surveillance cameras (Convenience Store)
Why don't I warm up here? (Convenience Store)
It's a gathering place for punks ("Let's hang out at the entrance")
I'm scared to go inside ("Let's hang out at the entrance")
I hear a voice! (Hey, you girl!)
Wh-wh-wh-what? (Are you bra-less?)
Well, after getting rid of those punks
The welcoming automatic doors open for me
An old man next to me looks at dirty magazines
I don't know what to buy, so I try to decide
Open 24 hours (Convenience Store)
and all year round (Convenience Store)
Utility bills (Convenience Store)
Hurry up with the copier! (Convenience Store)
A mute-looking part-timer works there (With a blank look on his face)
And I'm wearing no makeup (With drawn-on eyebrows too)
Some Anman please! (We're out of stock)
Some meat buns will do then (Certainly)
The way he gave my change
As I open up my hand
The coins pile up like a receipt paperweight
I can hardly keep all this change together
As I get furious
I have to do something
So I planned some mischief
Excuse me! (May I help you?)
Um, um... (May I help you?)
Um, um... (The line is getting longer)
Um, um... (Please decide quickly)
An egg please (One egg coming up)
Another egg please (Two eggs... )
Another egg please (Three eggs...)
That's all I need (Just eggs?)
And lots of tempura sauce too (Certainly)
How much is it? (220 yen, please)
Here's 10,000 yen (Don't you have anything smaller?)
Here's 10,000 yen (Don't you have anything smaller?)
Give me change, then (Certainly)
I don't want a receipt (Slow down please...)
Can I use the toilet? (We don't have one here)
Where do you go then? (You got me...)
It's just too bad,
that the night passes so quickly
Even the roosters start crowing
Before my parents wake up
I'd better hurry home
Shall I come again tonight?
Let's go to convenience store